Rómahegyi Gyermekház és Családi Bölcsőde - Kaposvár
menu_bal menu_nev menu_kozep menu_jobb
Magunkról Mit és hogyan? Szakmai programunk Házirendünk Napirendünk Díjaink Bemutatkozás képekben Térkép

családi bölcsőde óvoda Kaposvár napközi játszóház gyermekfelügyelet gyermekház Rómahegy babysitter családi rendezvény ovi 7400 www.hegyinapkozi.hu info@hegyinapkozi.hu


Név: Rómahegyi Gyermekház és Családi Bölcsőde
Székhely: 7400 Kaposvár, Rómahegyi u. 16.
Elérhetőség: 06-30/347-50-79
Fenntartó: Rómahegyi Gyermekházért Alapítvány / Képviselő: Posza Sándor /
Szakmai vezető: Hegedüsné Duics Diána
 

1. A családi bölcsőde naponta reggel 7:30-tól 10-ig fogadja az érkező gyerekeket. A gyermek hazavitelére este 16:30-ig van lehetőség. Előzetes egyeztetés után a fenti időkerettől a szülő kérésére el lehet térni.

2. A családi bölcsődéből a gyermeket csak a szülő vagy az általa írásban megbízott személy viheti el. 14 éven aluli gyermek e feladattal nem bízható meg.

3. A családi bölcsődében minden gyermeknek külön szekrénye/zsákja van a ruhák tárolására. Kérjük, hogy csak a legszükségesebb dolgokat tárolják benne, mert a gyermek személyes tárgyaiért felelősséget nem tudunk vállalni.

4. A gyermek háziorvosának javaslatait: betegség esetén a közösségbe járás szüneteltetésére, az otthoni ápolásra és egyéb vizsgálatokra vonatkozóan kérjük betartani.

5. A családi bölcsődébe csak egészséges gyermek hozható. A közösség egészsége érdekében lázas (37,5 °C és ennél magasabb hőmérsékletű), antibiotikumot szedő vagy fertőzésre gyanús gyermek a családi bölcsődét nem látogathatja. A családban előforduló fertőző betegségről a családi bölcsődét értesíteni kell.

6. A gyermek gyógyszer és ételérzékenységéről a szülő tájékoztassa a családi bölcsődét, és a kivizsgálás eredményét kérjük bemutatni.

7. Abban az esetben, ha a gyermek napközben megbetegszik a családi bölcsődében, a gondozó értesíti a szülőt, illetve a hozzátartozót. Ehhez feltétlenül szükséges a pontos cím és telefonszám. Kérjük, hogy ilyen esetben minél előbb gondoskodjon a gyermek hazaviteléről, illetve orvosi ellátásáról.

8. A család és a családi bölcsőde kapcsolatának erősítésére lehetőséget biztosítunk a szülővel történő beszoktatáson túl a gondozó - szülő napi találkozásaira, az üzenő füzeten keresztül történő információcserére, szülői értekezletekre, csoportbeszélgetésekre is. Kérjük, hogy látogatásaik időpontját a gondozóval előre egyeztessék.

9. Az üzenő füzetbe történő bejegyzést szívesen vesszük, akár a gyermek egészségére, állapotára, akár a gyermek fejlődésére, otthoni eseményekre vonatkozóan.

10. Kérjük, hogy a térítési díjat az ellátási szerződésben szereplő határidőig pontosan fizessék be. Csak így tudjuk biztosítani intézményünk zavartalan működését. Fizetési és egyéb gondjaik esetén keressék az intézmény vezetőjét, aki felvilágosítással és segítőkészséggel áll szíves rendelkezésükre.

A házirend betartását köszönjük.

Kaposvár, 2007. március 20.

Galéria Foglalkozásaink Gyermekeink étkeztetése Szülők írták Zeneovi Ovis angol Manótorna Írjon nekünk!

Facebook     
2007-2022 © www.hegyinapkozi.hu | Minden jog fenntartva.
Főoldal Főoldal Főoldal Térkép 5. szülinapunk Magunkról Térkép Hozzáadás a kedvencekhez! Facebook Írjon nekünk! Magunkról