Rómahegyi Gyermekház és Családi Bölcsőde - Kaposvár
menu_bal menu_nev menu_kozep menu_jobb
Magunkról Mit és hogyan? Szakmai programunk Házirendünk Napirendünk Díjaink Bemutatkozás képekben Térkép

családi bölcsőde óvoda Kaposvár napközi játszóház gyermekfelügyelet gyermekház Rómahegy babysitter családi rendezvény ovi 7400 www.hegyinapkozi.hu info@hegyinapkozi.hu


Posza Sándor

1973-ban születtem, diplomás művelődésszervező, népművelő végzettségű vagyok.

A gondolat, mely gyermekházunk létrehozását megalapozta, már hosszú évekkel ezelőtt megfogalmazódott. Személyiségemből fakadóan mindig igaz, értékes és a közösség számára hasznos munkára vágytam. Ehhez természetesen társult a gyermekek szeretete, és saját fiaim megismerése.

Úgy gondolom, egy magánkézben lévő vállalkozás, egy civil szerveződés sok, a gyermekek szempontjából fontos területen többet és jobbat képes nyújtani a szülők számára.

Mára kis csapatunk megvalósította azt, amit eddigi céljául tűzött ki: sikerült létrehozni egy olyan intézményt, ahol a gyermekek és szüleik igazán jól érezhetik magukat.

Célunk egy különleges, minőségi, a szülők és gyermekeik igényeihez igazodó szolgáltatás. Az elismerés számunkra a gyermekek mosolya és a szülők hosszú távú bizalma, és a jó hírnév.

Hegedüsné Duics Diána

1975-ben születtem, diplomás óvodapedagógus végzettségű vagyok.

Férjnél vagyok, és két gyermekem van, egy kislány és egy kisfiú. Nagyon fontos szerepet tölt be az életemben a család és a hivatásom.

Mióta az eszemet tudom erre a pályára készültem, iskoláimat is ennek megfelelően végeztem, és több diplomát is szereztem ezen a területen: óvodapedagógusi, zeneóvoda pedagógusi, majd fejlesztő óvodapedagógusi diplomát.

Mióta munkába álltam, nagy szeretettel végzem a dolgom. Ösztönöz, hogy minden nap apró csodákban van részem, s a fizetséget is minden nap megkapom: puszikat, öleléseket. Ezért aztán megéri „óvónéninek” lenni. A „fizetségért” azonban meg is kell dolgozni, hiszen a rám bízott apróságok őszinte és csodálatra méltó teremtmények, akik azt „adják vissza”, amit kapnak.

Ezért ha azt látom - miközben ott vagyok köztük -, hogy ölelésre nyújtják a kezüket, vagy belebújnak az ölembe, s azt mondják: „Szeretlek!”, arra gondolok, hogy nem is lennék semmi más a világon, hiszen nincs még egy ilyen foglalkozás, mint az enyém, mely ennyi szeretettel ajándékozna meg!

Bácsai Xénia Zita

1978-ban születtem, humán-egészségügyi végzettségű vagyok.

A gyermekházban önkéntes családi segítőként tevékenykedem. Férjemmel már évek óta foglalkoztatott minket a gyermekház gondolata. Miután 2005-ben megszületett Máté, majd 2006-ban Ádám fiunk, a gyermekekkel való foglalkozás már nem csupán gondolat volt.

ők erősítettek meg abban, hogy létrehozzuk a gyermekcentrumot, mert a gyermeki nevetés és szeretet számomra mindennel felér.

Galéria Foglalkozásaink Gyermekeink étkeztetése Szülők írták Zeneovi Ovis angol Manótorna Írjon nekünk!

Facebook     
2007-2021 © www.hegyinapkozi.hu | Minden jog fenntartva.
Főoldal Főoldal Főoldal Térkép 5. szülinapunk Magunkról Térkép Hozzáadás a kedvencekhez! Facebook Írjon nekünk! Magunkról