Rómahegyi Gyermekház és Családi Bölcsőde - Kaposvár
menu_bal menu_nev menu_kozep menu_jobb
Magunkról Mit és hogyan? Szakmai programunk Házirendünk Napirendünk Díjaink Bemutatkozás képekben Térkép

családi bölcsőde óvoda Kaposvár napközi játszóház gyermekfelügyelet gyermekház Rómahegy babysitter családi rendezvény ovi 7400 www.hegyinapkozi.hu info@hegyinapkozi.hu


A Manótorna keretében a 2-5 éves gyermekek testi- és mozgásfejlesztése útján elősegítjük egészséges személyiségfejlődésüket.

Fejlődik természetes mozgásuk: a nagymozgások, járás, futás, támasz, ugrás stb. Megismerik a gimnasztika alapjait játékos dalok, versikék és mondókák segítségével.

A mozgás pozitív hatással van a testi képességük, a testi erejük, gyorsaságuk és állóképességük fejlődésére. Az örömmel végzett gyakorlatok és játékok elősegítik helyes testtartásuk, szép mozgásuk kialakulását.

A Manótorna a mozgáskultúra fejlesztése mellett segíti a térben és időben való tájékozódást, koordinációt, a helyzetfelismerést, a döntést, valamint fejleszti az alkalmazkodás képességét is. Személyiségtulajdonságaik alakulnak és erősödnek: bátorság, fegyelmezettség, kitartás, egymás segítése, együttműködés, stb.

A Manótorna foglalkozásai mindig témához kötöttek (pl.: évszakok, ünnepek, színek, állatok, stb.), így a mozgás megszerettetésével párhuzamosan – játékos formában – komplex programon vesznek részt, melyen előtérben a játékos testnevelés, a torna áll.

Galéria Foglalkozásaink Gyermekeink étkeztetése Szülők írták Zeneovi Ovis angol Manótorna Írjon nekünk!

Facebook     
2007-2021 © www.hegyinapkozi.hu | Minden jog fenntartva.
Főoldal Főoldal Főoldal Térkép 5. szülinapunk Magunkról Térkép Hozzáadás a kedvencekhez! Facebook Írjon nekünk! Magunkról