Rómahegyi Gyermekház és Családi Bölcsőde - Kaposvár
menu_bal menu_nev menu_kozep menu_jobb
Magunkról Mit és hogyan? Szakmai programunk Házirendünk Napirendünk Díjaink Bemutatkozás képekben Térkép

családi bölcsőde óvoda Kaposvár napközi játszóház gyermekfelügyelet gyermekház Rómahegy babysitter családi rendezvény ovi 7400 www.hegyinapkozi.hu info@hegyinapkozi.hu


Sokan, sokféle módon vélekednek a gyermekek ilyen kis korban történő nyelvoktatásáról. Abban azonban mindenki egyetért, hogy csak előnyt jelent számukra az idegen nyelv ritmusának, egyes kifejezéseinek felfedezése, és megismerése a későbbi nyelvtanulás során.

Ezt szolgálja az ovis angol, hiszen ez megfelelő alkalom, hogy a gyermekek versek, mondókák és dalok révén ismerkedjenek meg az anyanyelvüktől eltérő idegen nyelvvel.

A legtöbb gyermeknek örömet okoz, hogy játszhat idegen hangzású szavakkal, utánozhatja azokat.

A hangsúlyt a játékokra, játékosságra fektetjük (mivel ennek a korosztálynak alapvető tevékenysége a játék, és minden ismeretet játékba ágyazottan tudnak a leghatékonyabban elsajátítani). Így aztán az ovis angolon is a gyermekek játék közben nevetve és vidáman sajátítják el az angol nyelvet.

Az órák anyaga a mindennapi életben használt szavakra, cselekvésekre (köszönési formák, testrészek, színek, számok, állatok nevei, családtagok megnevezése, egyszerűbb érzések kifejezése, ételek, italok nevei, időjárás, öltözködés) és egyszerű mondatokra épül, valamint a gyerekek megismerkedhetnek az angolszász szokásokkal és ünnepekkel is.

Az ovisangolt tanítja: Paszér Viktória /nyelvtanár/

Galéria Foglalkozásaink Gyermekeink étkeztetése Szülők írták Zeneovi Ovis angol Manótorna Írjon nekünk!

Facebook     
2007-2021 © www.hegyinapkozi.hu | Minden jog fenntartva.
Főoldal Főoldal Főoldal Térkép 5. szülinapunk Magunkról Térkép Hozzáadás a kedvencekhez! Facebook Írjon nekünk! Magunkról